Ergoterapi Kariyer Günlerinde Uzm. Fzt. Ümmühan Çöpkes'i Ağırladık 29.05.2018

​Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü tarafından düzenlenen Ergoterapi Kariyer Günleri'nin 3.sü 25.05.2018 tarihinde Uzm. Fzt. Ümmühan Çöpkes'in katılımıyla gerçekleşti. "Duyu Bütünleme Terapisinin Nörogelişimsel Bozukluklarda Yeri: Bir Terapistin Tecrübeleri" başlıklı sunumunda uzun yıllardır çalıştığı pediatrik rehabilitasyon alanındaki tecrübelerini paylaşan Sayın Çöpkes, serebral palsi ve otizmde nörogelişimsel tedavi ve duyu bütünlüğü yaklaşımlarını karşılaştırmalı olarak aktarmıştır. Okulumuz Ergoterapi Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanlarının yanı sıra farklı üniversitelerden de katılım sağlanan toplantıya ilgi büyük olmuştur. Etkinlik, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Belce ve Ergoterapi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ümit Uğurlu'nun Sayın Uzm. Fzt. Ümmühan Çöpkes'e plaket takdimiyle son bulmuştur.

Ergoterapi Kariyer Günlerinde Uzm. Fzt. Ümmühan Çöpkes'i Ağırladık